Grunnskole og Faglærerutdanning

Informasjon om autorisasjonsprøven i tolking

23 views 23. oktober 2020

Vesna Engan og Knut Jahnsen orienterer om praktiske forhold og innholdet i skriftlig og muntlig del av autorisasjonsprøven i tolking i tamil og tysk som blir arrangert høsten 2020.

Barnehagelærerstudenter på Nærsnes

230 views 12. desember 2019

Film til engelske nettsider om barnehagelærerstudenter som deltar i et kurs på Nærsnes, og setter opp et skuespill i naturen.

Forumteater i lærerutdanningen

352 views 4. november 2019

Hva er forumteater, og hvordan kan det aktivt brukes i lærerutdanningen? Videoen viser praktiske eksempler, og både lærere og studenter snakker om nytteverdi og erfaringer rundt konseptet.

SAMSVAR - Hvordan motvirke mobbing i skolen

350 views 4. juni 2019

Alle elever har rett til et godt psykososialt miljø. Likevel utsettes mange elever for mobbing og krenkelser på skolen, eller opplever å være i et dårlig skolemiljø. I dette Samsvar-seminaret er skolemiljø tema og vi spør: - Hva skal til for å forhindre mobbing i skolen? 1 - Ordstyrer: Ingvild Straume fra SK introduserer seminaret Gode...

Uredelighet i forskning

170 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva loven sier om uredelighet i forskning.

Forskningsformidling

226 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om viktigheten av forskningsformidling.

Lov om forskningsetikk

162 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva loven sier om forskningsetikk.

Internettforskning

146 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om internettforskning.

Forskersamfunnet

131 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om forskersamfunnet og forholdet mellom student og veileder.

Forskningsetikkens historie

158 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hvorfor det er viktig å vite om forskningsetikkens historie.

Forskningsetiske normer

162 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om forskningsetiske normer.

Forskningetiske retningslinjer

119 views 3. juni 2019

Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva NESH er og hva de jobber med.