Naturvitenskapelige helsefag

Hva er et primæravtrykk?

34 views 13. oktober 2020

Seniorkonsulent og tanntekniker, Renate Moderhak, forklarer hva et primæravtrykk er for noe innen tannteknikk.

Raster i radiografi

45 views 12. oktober 2020

Radiograf og høgskolelærer, Andrea Falk Lorentsen ved Norges Arktiske Universitet (UiT), forklarer Raster. Denne miniforelesningen inngår i læreverket Grunnleggende radiografi, åpent tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no fra vårsemesteret 2021. Læreverket er et samarbeid mellom OsloMet og UiT.

AEC i Radiografi

20 views 12. oktober 2020

Radiograf og høgskolelærer, Andrea Falk Lorentsen ved Norges Arktiske Universitet (UiT), forklarer Automatic Exposure Control. Denne miniforelesningen inngår i læreverket Grunnleggende radiografi, åpent tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no fra vårsemesteret 2021. Læreverket er et samarbeid mellom OsloMet og UiT.

2/4 Proteiner - Inndeling

46 views 6. oktober 2020

Del 2 av 4 i forelesningsrekke om proteiner. Videoene inngår i læreverket Anatomi, fysiologi og biokjemi, åpent tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.

1/4 Proteiner - Makromolekyler

51 views 6. oktober 2020

Del 1 av 4 i forelesningsrekke om proteiner. Videoene inngår i læreverket Anatomi, fysiologi og biokjemi, åpent tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.

3/4 Proteiner - Kjemisk sammensetting

50 views 6. oktober 2020

Del 3 av 4 i forelesningsrekke om proteiner. Videoene inngår i læreverket Anatomi, fysiologi og biokjemi, åpent tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.

4/4 Proteiner - Nedbrytning

50 views 6. oktober 2020

Del 4 av 4 i forelesningsrekke om proteiner. Videoene inngår i læreverket Anatomi, fysiologi og biokjemi, åpent tilgjengelig på Bokskapet.oslomet.no.

1/2 Enzymer

43 views 6. oktober 2020

Del 1 av 2 i forelesningsrekke om enzymer. Videoene inngår i læreverket Anatomi, fysiologi og biokjemi, på Bokskapet.oslomet.no.

2/2 Enzymer - Virkemåte

41 views 6. oktober 2020

Del 2 av 2 i forelesningsrekke om enzymer. Videoene inngår i læreverket Anatomi, fysiologi og biokjemi, på Bokskapet.oslomet.no.

Skjelettmuskulatur 2/2 - Aksjonspotensial

19 views 5. oktober 2020

Skjelettmuskulatur del 2 av 2. Denne miniforelesnignen er laget for 1.års bachelorstudenter og inngår i læreverket Anatomi, Fysiologi og Biokjemi i Bokskapet.oslomet.no

Skjelettmuskulatur 1/2 - oppbygning