FA - Fellesadministrasjonen

Dokumenter om ansatte i Public 360

1.121 views 7. februar 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Seksjon for dokumentasjons- og informasjonsforvaltning (SDI) forklarer rutiner for lagring av dokumenter om ansatte ved OsloMet i Public 360.

Eksamensprosedyre

3.286 views 9. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel.

Utdanningsledelse i høyere utdanning

732 views 27. oktober 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Førsteamanuensis ved HiOA, Agnete Vabø, intervjuer professor i pedagogikk Bjørn Stensaker fra UiO. Temaet er utdanningsledelse.

Ny i lederrolle

706 views 19. september 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Solfrid Tandberg Øhrn snakker om hvordan hun opplevde det å tre inn i rollen som studieleder ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning på HiOA.

Dannelse i praksis - Per Fugelli

892 views 8. januar 2021

Denne videoen er mer enn 2 år gammel.

God forskningsledelse

640 views 11. september 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Førsteamanuensis Agnete Vabø snakker om hva som er god forskningsledelse i denne introduksjonsvideoen til temaet.

Pride House: Skeive perspektiver i høyere utdanning

457 views 8. januar 2021

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Er skeive perspektiver integrert i høyere utdanning i Norge i dag? I hvilken grad er maktkritiske og interseksjonelle perspektiver inkludert i programplaner og pensum? Åse Røthing fra HiOA og Elisabeth Engebretsen fra STK/UiO presenterer en foreløpig kartlegging av i hvilken grad denne typen perspektiver...

Gode lederskifter

550 views 19. mai 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel.Hvilke roller og faser inngår i et lederskifte? Ny som leder ved HiOA? Ta kurs om gode lederskifter i regi av HiOA- akademiet.

Håndtegninger - digital eksamen

4.323 views 8. mai 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Under en digital eksamen kan det være behov for å tegne for hånd. Hvis denne funksjonen skal brukes på din eksamen skal du få beskjed om dette på forhånd. Se filmen for veiledning til hvordan man fyller ut og bruker skissearkene.

Bloopers: Leksjoner i videoforelesning

821 views 4. mai 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Sporty deltagere fra PISA-kurset demonstrerer hvordan det skal - og ikke skal - gjøres. Musikken er hentet fra Freemusicarchive.org Artist: Lame Drivers Sang: "Frozen Egg"

Digital skoleeksamen