UB - Universitetsbiblioteket

VideoChat - Enkle grep

519 views 14. april 2020

Her demonstreres noen enkle grep for å proffe opp en videoChat. Det handler om lyssetting og komposisjon.

Videohjelp på nett

174 views 14. april 2020

Medieseksjonen hjelper deg å få mest mulig ut av det digitale hjemmekontoret, både synkron og asynkron videoundervisning.

Opptaksfanen i PowerPoint

322 views 18. desember 2019

Kort forklaring om hvordan man legger til opptaksfanen som muliggjør skjermopptak i PowerPoint

FilMet - OsloMets åpne videoarkiv

264 views 13. februar 2020

Hva er FilMet, hvordan fungerer det og hvordan kan ansatte ved OsloMet publisere videoer der?

Universitetsbiblioteket P35

23 views 11. august 2020

Presentasjon av Universitetsbiblioteket i Pilestredet 35

UB informerer

53 views 11. august 2020

UB viser sine utlånssteder

5 personer om kunnskapsbasert praksis

23 views 4. august 2020

I denne filmen møter du fem forskjellige personer og hører dem fortelle om hva kunnskapsbasert praksis betyr for dem i deres hverdag.

Evaluering – følger jeg trinnene?

19 views 4. august 2020

Når vi setter i gang nye tiltak må vi også evaluere om den effekten vi ønsket å oppnå rent faktisk oppnås. Julianne Kvernstuen fremhever i den sammenhengen nytten av også å vurdere om man jobber kunnskapsbasert ved å se på om man har fulgt trinnene i kunnskapsbasert praksis.

Selvevaluering

18 views 4. august 2020

Selvevaluering er et begrep som ofte benyttes i forbindelse med å vurdere om man selv eller avdelingen jobber kunnskapsbasert. Julianne Kvernstuen peker på viktigheten av å ha en kultur for å jobbe kunnskapsbasert og ha et blikk på kvalitetsforbedring som en del av daglig praksis.

Anvendelse synliggjort gjennom praksisveiledere

22 views 4. august 2020

Innen kunnskapsbasert praksis kan begrepet anvendelse være litt vanskelig å få tak på. Julianne Kvernstuen har blant annet god erfaring med å synliggjøre hva som kan være til hinder for å anvende ny forskning i praksis og slik sett belyse en del av det vi tenker på som anvendelse.

Veiledning i kritisk vurdering

24 views 4. august 2020

Det er ikke nødvendigvis enkelt å begynne å vurdere forskningsartikler kritisk, men i denne filmen gir Julianne Kvernstuen noen tips til hvordan man kan gripe det an.

Å veilede i litteratursøk

16 views 4. august 2020

Å utfordre studenten til å finne relevante forskningsartikler ut fra kliniske problemstillinger opplevd i praksis er noe Julianne Kvernstuen har gode erfaringer med.