Studenthistorier

Slik unngår du å få vondt i kroppen under eksamensperioden

77 views 17. desember 2020

Ergoterapistudenten Magnar gjennomførte en digital konsultasjon på Zoom med masterstudenten Erik etter hjemmeeksamen. Han hadde flere gode tips for hvordan man kan ta vare på kroppen sin i eksamenstiden, særlig nå som de fleste studerer hjemmefra. Det er spesielt ett råd ergoterapistudenten ikke kan få understreket nok!

Vi trenger mannlige helsesykepleiere

377 views 10. mai 2019

Anders J. Andersen er en av fem mannlige helsesykepleierstudenter ved OsloMet i 2019. Han mener det er viktig at guttene har noen å snakke med.

Topp 10 på campus

1.409 views 3. mai 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Topp 10 på campus Pilestredet: Transport, lesesteder, mat, trening og sosialt liv.

Studentforening på radio

292 views 25. april 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Har du lyst til å lage radio? I studentforeningen Radio Nova kan du prøve deg bak mikrofonen, samtidig som du får nye venner. I radioen er det mange som studerer blant annet medier og kommunikasjon og journalistikk ved OsloMet.

Lærer linoleumstrykk på faglærer i design, kunst og håndverk

356 views 16. april 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Connie lærer høytrykk på faglærer i design, kunst og håndverk.

Kompletterende ingeniørutdanning

877 views 8. april 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Filmen handler om kompletterende ingeniørutdanning, https://www.oslomet.no/studier/tkd/kompletterende-ingenior-teknologi, beregnet på flyktninger med ingeniør- eller teknologiutdanning som vil bli mer attraktive på det norske arbeidsmarkedet. På denne utdanningen vil du lære mer om norsk arbeidsliv og om...

Barnehagelæreren bruker musikk i barnehagen

486 views 18. mars 2019

Lars bruker musikk i barnehagen

Denne teknologien kan hjelpe rullestolbrukere

304 views 6. mars 2019

Studenter ved elektroingeniørutdanningen jobber med en spesiell type teknologi.

Slik ser kiwi-DNA ut

373 views 28. februar 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Studentene ved bioingeniør greier å trekke ut DNAet fra en kiwi.

Studentene lager kirurgisk utstyr

639 views 21. januar 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Maskiningeniørstudentene lager kirurgisk utstyr.

Slik studerer du bedre

594 views 26. november 2018

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Følg disse tipsene før eksamen!

Hvordan lage såpe - fra avokado

773 views 22. mai 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen retter seg mot nettkurset "Forkurs i kjemi" for deg som har kjemi på fagplanen på HiOA, men kanskje ikke hadde nok kjemi på vgs. Kurset lanseres i juni 2017.