JM - Journalistikk- og mediefag

"Mitt Første Intervju" i Pro Tools

139 views 14. september 2020

Oppgave for studenter ved Medier og kommunikasjon (MOK1700) På emnet Lydkurset gis en øvingsoppgave i Pro Tools. Denne videoen gjennomgår oppgaven med eksempel på hvordan du løser den.

Hvordan bruke PMD670 lydopptaker

132 views 9. september 2020

Kort video om bruk av digital lydopptaker, Marantz PMD670. Videoen er ment som støtte for studenter ved Bachelor i Medier og kommunikasjon.

Fcp 13 - Eksport for innlevering

174 views 25. august 2020

Her forklares hva du bør sjekke før du eksporterer og hvordan du eksporterer. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 9 - Tekstplakater

148 views 25. august 2020

Her forklares hvordan en lager tekstplakater. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 11 - Enda bedre oversikt i browseren

206 views 24. august 2020

Her forklares måter å få bedre oversikt over klippene som er importert. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 7 - Redigering 1 - Legge ned klipp på tidslinjen

198 views 24. august 2020

Her forklares de forskjellige måtene å få lagt klipp ned på tidslinjen. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 6 - Hvordan importere til Final Cut Pro

281 views 24. august 2020

Her forklares hvordan du importerer klipp til Final Cut Pro og grensesnittet i importvinduet.Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 5 - Backup

110 views 24. august 2020

Her forklares hvordan du sørger for backup i Final Cut Pro og hvordan du starter opp igjen på annen maskin når macen har gått i stykker. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 4 - Ny produksjon i Final Cut Pro

88 views 24. august 2020

Her forklares hvordan du setter i gang med Final Cut Pro på OsloMet og hvor filer må lagres. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 3 - Grensesnittet

250 views 24. august 2020

Her forklares en del av grensesnittet i Final Cut Pro. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 2 - Hierarkiet i Final Cut Pro

130 views 24. august 2020

Her forklares Library, Event, Project og Smart Collections og hva du må passe på mtp Fcp versjoner. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon

Fcp 1 - Hvordan kopiere minnekort