UB - Universitetsbiblioteket

Mobilkit for video- og lydproduksjon

92 views 15. september 2021

Videoen viser komponentene i en produksjonspakke for videoopptak med mobil.

Fcp 10 - Lydredigering

196 views 28. juli 2021

En ny versjon fra 2021. 2020-versjonen hadde feil. Her forklares lydredigering i Final Cut Pro, med innblikk i index-vinduet, roller og klargjøring av stereoopptak, som bør være i mono. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Fcp 8 - Redigering 2 - Trimming

134 views 28. juli 2021

Her forklares de forskjellige måtene å redigere og trimme klipp på tidslinjen i Final Cut Pro. På slutten er det noen tips. Videoen er en del av introduksjonskurset til Final Cut Pro på SAM, Medier og kommunikasjon.

Kjønnsmangfold i skolen

127 views 10. juni 2021

Hvilke føringer gir den nye læreplanen fra 2020 for undervisning om kjønn? Peker de i retning av at skolen skal bidra til økt kjønnsmangfold? Åse Røthing, professor ved seksjon for mangfoldsstudier ved OsloMet, drøfter utfordringer og muligheter ved læreplanens føringer på dette området. I 2020 kom hennes bok 'Mangfoldskompetanse og kritisk...

Skriveprosessen i følge Jan Storø

521 views 28. mai 2021

Denne videoen omtaler ulike måter å forberede seg på å skrive og grunnstrukturen i akademisk skriving, inkludert noen skriveøvelser. Videoen er et utdrag fra Jan Storøs bok: "Du må skrive! Skrivebok for studenter i barnevern og sosialt arbeid.

Open edX- Insights om oppgaver

54 views 22. april 2021

Kort introduksjon til Open edX Insights og hvordan analysere programmerte oppgaver. Videoen inngår i Bokskapet sitt PISA-kurs. https://bokskapet.oslomet.no/

Er fokusgrupper nødvendig?

49 views 22. april 2021

Høgskolelektor Kari G. Vikestad forteller om sine erfaring ved bruk av POS'er i undervisningen.

Evaluer digititale læreverk med fokusgrupper

37 views 22. april 2021

Gevinster ved bruk av fokusgrupper

29 views 22. april 2021

Utfordringer ved bruk av POS'er?

57 views 9. april 2021

Når en POS går feil!

38 views 9. april 2021

Hvilke POS-oppgavetyper har du?

37 views 9. april 2021