GFU - Grunnskole og Faglærerutdanning

Lov om forskningsetikk

241 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva loven sier om forskningsetikk.

Internettforskning

253 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om internettforskning.

Forskersamfunnet

321 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om forskersamfunnet og forholdet mellom student og veileder.

Forskningsetikkens historie

307 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hvorfor det er viktig å vite om forskningsetikkens historie.

Forskningsetiske normer

298 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om forskningsetiske normer.

Forskningetiske retningslinjer

183 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva NESH er og hva de jobber med.

Forskning, samfunn og etikk

258 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om NESH sine retningslinger.

Hensyn til personer

227 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva slags etiske hensyn man må ta til personer når man forsker.

Hva er forskningsetikk?

437 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva som ligger i begrepet forskningsetikk.

Lunsjpåfyll: Å skape behov for skriving

309 views 1. februar 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Førsteamanuensis Tuva Bjørkvold har fulgt en 7. klasse gjennom deres egne forskningsprosjekt. Å jobbe med uhåndterlige data er velkjent for en forsker. For disse elevene var det ikke annerledes.

RLE fagvalgsvideo

570 views 23. oktober 2018

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i RLE-faget ved lærerudanningen.

Hvordan skrive analytiske tekster?

852 views 7. september 2018

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Jan Merok Paulsen introduserer skriveseminaret på Rektorutdanningen.