GFU - Grunnskole og Faglærerutdanning

Introduksjon til casestudier

620 views 7. mars 2018

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Introduksjonsforelesning av Jan Merok Paulsen til temaet "casestudier" som inngår i rektorutdanningen.

Naturfag på lærerutdanningen

946 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Naturfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kroppsøving på lærerutdanningen

886 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kroppsøving på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

RLE på lærerutdanningen

826 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i RLE på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kunst og håndverk på lærerutdanningen

812 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kunst og håndverk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Samfunnsfag på lærerutdanningen

1.031 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Samfunnsfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Musikk på lærerutdanningen

892 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i musikk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Engelsk på lærerutdanningen

787 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i engelsk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Mat og helse på lærerutdanningen

881 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Mat og helse på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Ny i lederrolle

706 views 19. september 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Solfrid Tandberg Øhrn snakker om hvordan hun opplevde det å tre inn i rollen som studieleder ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning på HiOA.