LUI - Lærerutdanning og internasjonale studier

1 av 5 - Innledning til karriereveiledning

166 views 18. mai 2020

Tron Inglar introduserer en læremiddelpakke i veiledning generelt og karriereveiledning spesielt. Læremiddelet består av fire eksempler på ulike veiledningsstrategier og en artikkel som omtaler strategiene. Han presenterer også seg selv og fokuspersonen, Sunniva. Videoene bygger på boka Lærer og veileder, 1997: Oslo: Gyldendal akademisk.

Skolen som organisasjon

1.560 views 25. mars 2020

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Introduksjon til styring og organisasjonsbygging. Filmen retter seg mot rektorutdanningen.

Læreren Delali

1.600 views 25. februar 2020

Delali jobber som lærer på Ullevål barneskole og forteller om sin lidenskap til yrket.

Ledelse av utviklings- og endringsarbeid

217 views 31. januar 2020

Kort info om rektorutdanningen ved OsloMet. Søknadsfrist 1. mars!

Skolemiljø og ledelse

205 views 31. januar 2020

Kort info om rektorutdanningen ved OsloMet. Søknadsfrist 1. mars!

Interessert i rektorutdanning?

319 views 30. desember 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Kort info om rektorutdanningen ved OsloMet. Søknadsfrist 1. mars!

Forumteater i lærerutdanningen

766 views 4. november 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Hva er forumteater, og hvordan kan det aktivt brukes i lærerutdanningen? Videoen viser praktiske eksempler, og både lærere og studenter snakker om nytteverdi og erfaringer rundt konseptet.

Ikke bestått praksis

260 views 4. september 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Torill fra Seksjon for praksisadministrasjon snakker om håndtering av situasjoner der det vurderes ikke bestått praksis.

Gyldig fravær i praksisperioder

237 views 4. september 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Karoline fra Seksjon for praksisadministrasjon snakker om gyldig fravær i forbindelse med praksisperioder.

Taushetsplikt i praksisperioder

392 views 4. september 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Karoline fra Seksjon for praksisadministrasjon snakker om taushetsplikt i forbindelse med praksisperioder.

Hvordan veileder du studentene?

570 views 4. september 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Praksislærere forteller om hvordan de veileder studentene.

Hva innebærer det å være et praksissted?

374 views 4. september 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Praksislærere forteller om hva det innebærer for en arbeidsplass å være et praksissted.