LUI - Lærerutdanning og internasjonale studier

Hvordan forbereder jeg meg på å ta i mot studenter?

354 views 4. september 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Praksislærere forteller om hva de forbereder før de tar i mot studenter til praksisperioder.

Videreutdanning i pedagogisk veiledning

276 views 4. september 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Praksislærere forteller om fordelene med å ta videreutdanning i pedagogisk veiledning.

Uredelighet i forskning

271 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva loven sier om uredelighet i forskning.

Forskningsformidling

294 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om viktigheten av forskningsformidling.

Lov om forskningsetikk

242 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva loven sier om forskningsetikk.

Internettforskning

253 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om internettforskning.

Forskersamfunnet

321 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om forskersamfunnet og forholdet mellom student og veileder.

Forskningsetikkens historie

309 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hvorfor det er viktig å vite om forskningsetikkens historie.

Forskningsetiske normer

300 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om forskningsetiske normer.

Forskningetiske retningslinjer

183 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva NESH er og hva de jobber med.

Forskning, samfunn og etikk

258 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om NESH sine retningslinger.

Hensyn til personer

227 views 3. juni 2019

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Louise Mifsud snakker med jurist Anette Birkeland om hva slags etiske hensyn man må ta til personer når man forsker.