LUI - Lærerutdanning og internasjonale studier

Ryddetid

6 views 20. april 2018

Denne videoen er mer enn 2 år gammel.

Minstemann leker med kopper

4 views 20. april 2018

Denne videoen er mer enn 2 år gammel.

Introduksjon til casestudier

618 views 7. mars 2018

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Introduksjonsforelesning av Jan Merok Paulsen til temaet "casestudier" som inngår i rektorutdanningen.

Naturfag på lærerutdanningen

945 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Naturfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kroppsøving på lærerutdanningen

884 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kroppsøving på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

RLE på lærerutdanningen

826 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i RLE på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Kunst og håndverk på lærerutdanningen

812 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i kunst og håndverk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Samfunnsfag på lærerutdanningen

1.031 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Samfunnsfag på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Musikk på lærerutdanningen

892 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i musikk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Engelsk på lærerutdanningen

787 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget i engelsk på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Mat og helse på lærerutdanningen

881 views 7. november 2017

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen gir et innblikk i fordypningsfaget Mat og helse på grunnskolelærerutdanningen, og retter seg mot studenter som skal gjøre et fagvalg.

Tospråktesten

7.884 views 23. oktober 2017

En informasjonsfilm om Tospråktesten ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Tospråktesten er en enkel, muntlig prøve i norsk og aktuelle tolkespråk. Tospråktesten er første ledd i å kvalifisere seg til oppføring i Nasjonalt tolkeregister for den som ønsker å arbeide som tolk i Norge. Filmen viser hvordan prøven foregår og hvilke krav som stilles...