NVH - Naturvitenskapelige helsefag

Fasene i hjertesyklus

118 views 5. oktober 2020

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Videoen er laget for 1.års bachelorstudenter og inngår i læreverket Anatomi, Fysiologi og Biokjemi i Bokskapet.oslomet.no

Introduksjon til sirkulasjonssystemet

127 views 5. oktober 2020

Denne videoen er mer enn 2 år gammel. Denne miniforelesnignen gir en kjapp introduksjon til sirkulasjonssystemets anatomi og fysiologi. Videoen er laget for 1.års bachelorstudenter og inngår i læreverket Anatomi, Fysiologi og Biokjemi i Bokskapet.oslomet.no

Berettigelse av bildediagnostiske undersøkelser

291 views 29. september 2020

Universitetslektor Anita Reitan forklarer om de tre nivåene av berettigelse ved røntgen undersøkelse. Filmen inngår i emnet Strålevern.

Bekkenfrakturer

171 views 28. september 2020

Videoforelesning om bekkenfrakturer i emnet Grunnleggende radiografi. Et sammarbeidsprosjekt med Norges Arktiske Universitet, UiT.

Kneskader på røntgen

150 views 28. september 2020

Videoforelesning om kneskader i emnet Grunnleggende radiografi. Et sammarbeidsprosjekt med Norges Arktiske Universitet, UiT.

Cervicalcolumna fleksjon og ekstensjon

161 views 24. september 2020

Henning Nysted, universitetslektor ved UiT - Norges Arktiske Universitet, forklarer cervicalcolumna fleksjon og ekstensjon. Videoen inngår i emnet grunnleggende radiografi.

Røntgen fot med belastning

190 views 24. september 2020

Henning Nysted, universitetslektor ved UiT - Norges Arktiske Universitet, forklarer røntgen fot med belastning. Videoen inngår i emnet grunnleggende radiografi.

kV innvirkning på bildekvalitet og stråledose

340 views 24. september 2020

Andrea Falk Lorentsen, høgskolelærer ved UiT - Norges Arktiske Universitet, forklarer om kVs innvirkning på bildekvalitet og stråledose. Videoen er produsert for emnet grunnleggende radiografi.

SID innvirkning på bildekvalitet og stråledose

346 views 24. september 2020

Andrea Falk Lorentsen, høgskolelærer ved UiT - Norges Arktiske Universitet, forklarer om SIDs innvirkning på bildekvalitet og stråledose. Videoen er produsert for emnet grunnleggende radiografi.

Collum femoris fraktur

85 views 24. september 2020

Linn Bjerknes, Universitetslektor ved OsloMet Storbyuniversitetet, forklarer collum femoris fraktur. Videoen er produsert for emnet grunnleggende radiografi.

mAs innvirkning på bildekvalitet og stråledose

400 views 24. september 2020

Andrea Falk Lorentsen, høgskolelærer ved UiT - Norges Arktiske Universitet, forklarer om mAs innvirkning på bildekvalitet og stråledose. Videoen er produsert for emnet grunnleggende radiografi.

5 personer om kunnskapsbasert praksis

205 views 4. august 2020

I denne filmen møter du fem forskjellige personer og hører dem fortelle om hva kunnskapsbasert praksis betyr for dem i deres hverdag.